Slidt kobling

Få det ordnet hos Aaløkkesholm A/S

Har du en slidt kobling i din bil, sørger vi for at reparere den, så du bliver køreklar igen. I mellemtiden får du en gratis lånebil, så du ikke lider afsavn i reparationsperioden.

Din kobling bliver udsat for meget slitage, fordi du bruger den hele tiden. Myldretidstrafik, hyppigt gearskifte og andre lignende ting er de helt store syndere.

Har du en slidt kobling, er det eneste, du skal gøre, at kontakte os og få et rigtig godt tilbud på en reparation på telefon 66 11 97 92 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Undgå en slidt kobling så længe som muligt med vores råd

Hvis du kører med omtanke, kan du også forlænge din koblings levetid betydeligt. Et par af vores gode råd, du kan bruge for at undgå en slidt kobling, er blandt andet:

  • Sæt din bil i frigear, når du holder for rødt i stedet for at holde i 1. gear med koblingen i bund. Det slider meget mindre på din kobling.
  • Brug ikke din kobling som speeder – eller file med koblingen, som det også kaldes. Når du filer med koblingen, skabes der gnidning mellem koblingspladen og drivhjulet, og det slider på koblingen.
  • Hav ikke din bil stående stille i gear, men brug i stedet håndbremsen. Hele systemet står nemlig spændt, hvis du lader din bil stå stille i gear, og det tærer på din kobling.
  • Tænk over dit gearskifte. Stopper trafikken længere fremme, er der ingen grund til at skifte til højere gear. Ud over det kan du også springe et gear over – altså gå direkte fra 1. til 3. eller fra 3. til 5.

Har du en slidt kobling, reparerer vi den for dig

På vores moderne værksted har vi alt, der behøves, for at reparere eller udskifte en slidt kobling. Derfor skal du bare komme forbi os, og så klarer vi resten for dig.

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på reparation af en slidt kobling på telefon 66 11 97 92 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.