Aaløkkesholm – Dit professionelle autoværksted i Odense

Leder du efter et autoværksted i Odense for både private og erhvervskunder, er du kommet til det rette sted. Hos Aaløkkesholm finder du autoværksted, skadecenter og autolakering, så du er altid sikker på, at vi kan løse alle opgaver på din bil. Vi medlem af den verdensomspændende værkstedskæde Bosch Car Service, og det sikrer dig service og reparationer med Bosch reservedele i original kvalitet.

Kontakt og hør, hvordan vi løser din specifikke opgave på vores autoværksted i Odense. Du kan enten ringe på telefon 66 11 97 92 eller udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Privatkunde hos Aaløkkesholm autoværksted i Odense

Vi synes, at loyalitet går begge veje. Derfor synes vi også, at det er vigtigt, at vi lever op til dine forventninger, så du kører herfra med en god oplevelse.Hos os bliver du taget med gennem hele processen, og du bliver hele tiden informeret om for eksempel din reparations omfang og prisen på den. Hos Aaløkkesholm får du også tilbudt en lånebil, så du ikke lider afsavn, mens vi sørger for at reparere din egen bil.

Erhvervskunde hos Aaløkkesholm autoværksted i Odense

Vi ved, at det skal gå hurtigt, når din firmabil skal til reparation eller service, og derfor har vi lavet et servicekoncept, der er tilpasset din virksomhed. For eksempel får du hos os en gratis hente- og bringeordning i Odense, så du ikke skal spilde tid på at køre til og fra autoværkstedet. Vi stiller selvfølgelig også en passende lånebil til rådighed, mens din firmabil er på vores værksted.

På vores autoværksted i Odense er du sikret fleksibel og hurtig service uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Kontakt os for at høre meget mere om hvordan vi hjælper dig på telefon 66 11 97 92 eller via vores kontaktformular.