Aaløkkesholm Skadecenter i Odense

Aaløkkesholm Skadecenter i Odense samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark. Det er din sikkerhed for hurtig taksering af din bil, og det hurtigste reparationsforløb.

Hos os får du glæde af en gratis lånebil, når du indleverer din bil til længere reparationer på vores skadecenter på Kildemosevej 19, 5000 Odense C.

Kontakt os på telefon 66 18 16 92 eller udfyld vores kontaktformular for at høre mere om, hvordan du får professionel og korrekt reparation af din bil på vores skadecenter i Odense.

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele på vores skadecenter i Odense

Skal din bil have nye reservedele, er du hos os sikker på, at de udelukkende er godkendte og i original kvalitet. På den måde bevarer du også din nye bils fabriksgaranti og dens værdi.

Uanset om din bil er fabriksny eller en ældre model, får du professionel skadesopretning af den hos os.

Vi følger altid fabrikantens forskrifter for specifikationer, så du får udleveret en fuldstændig driftssikker bil.

Er skaden på din bil gået ud over lakken, har vi et topprofessionelt autolakeringsværksted, hvor vores computerstyrede farvemålingssystem sikrer dig et lakeringsjob helt uden overgange.

Vi vil være dit foretrukne Bosch Car Service skadecenter i Odense

Som kunde er du i fokus hos os. Vi ved, hvor frustrerende det er at have sin bil på værksted, og derfor strækker vi os langt for at løse din opgave hurtigt samtidig med, at vi opretholder vores høje standarder.

Ud over det er du også sikker på at være med gennem hele processen. Du bliver altid underrettet, hvis vi finder noget ud over det, vi sammen har aftalt.

Vil du vide mere, så kontakt os på telefon 66 18 16 92 eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage med den information, du skal bruge om vores professionelle skadecenter i Odense.