Gratis lånebil i Odense

Til rådighed under reparationen

Når du afleverer din bil til service eller reparation på vores værksted i Odense, stiller vi en lånebil til rådighed for dig – helt kvit og frit. Det eneste du skal betale er det brændstof du bruger.

På den måde slipper du for det besvær, du ville få, hvis du skulle undvære en bil i reparationsperioden.

I stedet skal du bare nyde friheden, der kommer med din lånebil, og glæde dig til, at din egen bil kommer tilbage fra vores værksted i Odense så god som ny.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at tage fat i os på telefon 66 11 97 92 eller udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Hurtig reparation i Odense og lånebil til dig i mellemtiden

Det er vores mål, at din bil bliver repareret så hurtigt, som det overhovedet kan lade sig gøre.

Men selv om din bil måske kun er på værksted et par dage, bliver hverdagen bare mere besværlig, når du pludselig ikke har en bil til indkøb, arbejde og andre dagligdags gøremål.

Det er frustrerende nok, at du bliver nødt til at have din bil på værksted. Men hos Aaløkkesholm har vi sat os for at gøre den irriterende situation så behagelig for dig, som det er muligt.

En af de ting, vi synes, der gør en forskel, er at få stillet en gratis lånebil til rådighed fra vores værksted i Odense. Til forskel fra mange andre værksteder, skal du ikke betale noget for din lånebil – bare du selv står for brændstof.

God service og gratis lånebil – bliver det bedre?

Det vigtigste for os er, at du får en god oplevelse, når du vælger at få serviceret eller repareret din bil hos os, og derfor har vi altid fingeren på pulsen inden for den nyeste teknologi og branchens bedste løsninger.

Hos Aaløkkesholm kender vi også din bil. Skaden på din bil bliver hurtigt oprettet, og med vores avancerede testudstyr finder vi hurtigt eventuelle fejl, så din bil bliver køreklar igen.

Og i mellemtiden skal du bare nyde den gratis lånebil, vores værksted i Odense stiller til rådighed for dig.

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål, når du tager fat i os på telefon 66 11 97 92 eller udfylder vores kontaktformular. Og bagefter skal du bare indlevere din bil på vores værksted i Odense, og køre glad derfra i din gratis lånebil.