Klimaanlæg service

Vi sikrer dig et velfungerende klimanlæg

Regelmæssig service af dit klimaanlæg sikrer dig en behagelig temperatur i din bil på alle tider af året. Med tiden vil dit klimaanlæg tabe kølemiddel, og det betyder, at køleevnen bliver nedsat, og at dit klimaanlæg i sidste ende vil stoppe med at køle.

Men hvis du sørger for regelmæssig service og vedligeholdelse af din bils klimaanlæg, sikrer du dig også optimal holdbarhed og køleffekt, så du aldrig får frustrerende udgifter i forbindelse med dyre reparationer af dit klimaanlæg.

Lad os hjælpe dig med at forlænge dit klimaanlægs holdbarhed. Kontakt os og forhør dig om vores forskellige gode tilbud i forbindelse med klimaanlæg service på telefon 66 11 97 92 eller via vores kontaktformular.

Hold hovedet koldt med klimaanlæg service

Når du får regelmæssig service af dit klimaanlæg, er du også sikker på, at det altid fungerer, så du ikke ender med at sidde i en overophedet bil midt i myldretidstrafikken. Vi sørger for at kontrollere, teste og fylde kølevæske på dit klimaanlæg, og du får en masse gode råd med på vejen om, hvordan du bedst vedligeholder dit klimaanlæg.

Klimaanlæg service af uddannede fagfolk med stor erfaring

Du er sikret en hurtig, grundig og professionel servicering af dit klimaanlæg, når du kommer til os.

Vi er et Bosch Car Service værksted, og det er din garanti for service og reparationer i højeste kvalitet. Vi bliver løbende kvalitetssikret og efteruddannet, så du altid er sikker på, at du får det bedste resultat.

Vil du have et godt tilbud på klimaanlæg service eller vil du høre mere om vores andre ydelser, services og reparationer?

Så tag bare fat i os på telefon 66 11 97 92 eller udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel. Så vender vi hurtigt tilbage og fortæller dig meget mere.