Aaløkkesholm A/S

Dit dækcenter i Odense

Kom ind på vores dækcenter i Odense og lad os hjælpe dig med at skifte dine dæk, foretage en styretøjsudmåling eller en afbalancering af hjulene.

På vores dækhotel kan du også få opbevaret dine sommer- eller vinterdæk under gode forhold. Så slipper du for at have dem stående udenfor, hvor vind og vejr kan tære på dem.

Vi udskifter også dine dæk på vores dækcenter i Odense

Det er vigtigt, at dine dæk bliver udskiftet, inden de bliver for slidte, for at du hele tiden er sikker på vejene. Når du kan se, at det er ved at være tid til et dækskifte, kommer du bare ind til os, og så ordner vi det for dig.

Husk også at få skiftet fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt, så du hele tiden har det optimale vejgreb alt efter sæson.

Kig forbi vores dækcenter i Odense og hør, hvordan vi hjælper dig. Du kan også ringe til os på telefon 66 11 97 92 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage med svar.

Få en styretøjsudmåling på vores dækcenter i Odense

Når du får tjekket dit styretøj regelmæssigt, øger du både levetiden på dine dæk og dit styretøj – og vigtigst af alt øger du din sikkerhed.

Hvis din hjulindstilling rykker sig – for eksempel hvis du støder på en kantsten eller rammer et større hul i vejen – risikerer du, at det går ud over din bils vejgreb. Og en dårlig kontakt mellem dæk og vej nedsætter også din sikkerhed.

Vi sørger for, at dækkene på din bil:

  • Har det rigtige dæktryk
  • Er sporet korrekt
  • Er afbalancerede

Når vi er færdige, kan du trygt køre videre i en bil, som du nu ved, er helt sikker.

Har du spørgsmål, eller vil du bestille en tid på vores dækcenter i Odense, skal du bare ringe til os på telefon 66 11 97 92 eller udfylde vores kontaktformular. Så sørger vi for alt, der har med dine dæk at gøre.