Aaløkkesholm – All round mekaniker i Odense

Når du har brug for en mekaniker i Odense, står vi klar til at løse din opgave.

Hos os finder du tre afdelinger, som inkluderer et autoværksted, et skadecenter og en autolakeringsafdeling. Vi har samlet det hele ét sted, for så er vi sikre på, at vi også har det, du har brug for.

Vi sigter efter at blive den bedste mekaniker i Odense, og derfor sørger vi altid for, at du får den bedste oplevelse hos os.

Vi er klar til at hjælpe dig, når du skal have udført mekanikerarbejde i Odense.

Det eneste, du skal, er at ringe til os på telefon 66 11 97 92 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

Mekaniker i Odense med kvalitet for øje

For at garantere dig service i topklasse, har vi udstyret os med den nyeste teknologi fra Bosch, og vores diagnose- og systemteknikere går din bil igennem i sømmene, og sørger for, at fejlen bliver fundet.

Fordi vi er Bosch Car Service partner, er du sikret den grundigste fejlsøgning og reparation af din bil. Hos os bliver du aldrig sendt hjem med en meddelelse om, at vi ikke kan løse din opgave.

Uanset hvilket mærke og model din bil har, og hvor gammel den er, hjælper vi dig. Hvis din bil er en nyere model, bevarer du din fabriksgaranti, fordi vi udelukkende bruger reservedele i original kvalitet fra Bosch.

Kontakt din mekaniker i Odense og hør, hvordan vi hjælper dig

Skurer bremserne, er din kobling slidt, skal du have skiftet dæk eller har du fået ridser i lakken? Uanset hvad klarer vi din opgave – lige fra de små reparationer til de helt store renoveringer.

Tag fat i os, så vi sammen kan snakke om det, vi skal hjælpe dig med på telefon 66 11 97 92 eller ved at udfylde vores kontaktformular – så vil du også få bekræftet, at Aaløkkesholm er den bedste mekaniker i Odense!