Få din bil lakeret hos Aaløkkesholm

Lakering af biler kræver blik for detaljen, når du vil have et resultat i topklasse – og det har vi heldigvis hos Aaløkkesholm.

Når vi udfører lakering på din bil, er du sikker på, at du får den tilbage uden synlige overgange. Vi har nemlig investeret i et computerstyret farvemålingssystem, så vi er sikre på, at du får det bedste resultat.

Hos Aaløkkesholm A/S får du udført lakering af både private og erhvervsbiler, og vi udfører alle lakeringsopgaver lige fra de små ridser i lakken til de helt store omlakeringer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en billakering uden synlige overgange.

Du kan enten ringe til vores autolakeringsafdeling på telefon 66 11 02 63 eller udfylde vores kontaktformular og beskrive din opgave – så vender vi hurtigt tilbage med svar.

Lakering af din bil fjerner synlige skader

Har du været uheldig at få ridser i lakken som følge af en parkeringsskade eller en påkørsel, eller har din bil fået en grim rustskade?

Så kom forbi vores malerværksted på Kildemosevej 17 og få et godt råd og et tilbud på lakering af din bil.

Hos os er du sikret den bedste service og den mest miljørigtige lakering af din bil.

Her er du sikker på professionel lakering af din bil

For at du er sikret det bedste resultat, har vi investeret i det bedste udstyr og materialer af højeste kvalitet.

Ud over det samarbejder vi med alle forsikringsselskaber, når det drejer sig om skadesreparationer – så slipper du for at bruge tid på at undersøge, om dit forsikringsselskab dækker din skade.

Har du spørgsmål, eller skal vi tage en snak om lakeringen af din bil, ringer du bare til os på telefon 66 11 02 63 eller udfylder vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.