Åløkke Allé 2 | 5000 Odense C
Se åbningstider
Aaløkkesholm A/S
66 11 97 92
Åløkke Allé 2 | 5000 Odense C

12 måneder rentefri kredit

Har fået lavet en hel del på fire forskellige biler gennem 6 år. En BMW, en Citroen varevogn, en Toyota Carina og en...

Opslået af Jacob Mygind Pedersen på 18. august 2016

Bosch Car Service Odense – Original kvalitet hos Aaløkkesholm A/S

Aaløkkesholm A/S er et professionelt Bosch Car Service værksted i Odense.
 
Aaløkkesholm er med i Bosch Car Service kæden, som er en førende, international værkstedskæde. For at kunne garantere dig den bedste service, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde, er vi udstyret med den nyeste teknologi og hardware fra Bosch.

Du er altid sikret den højeste kvalitet, fordi vores medarbejdere uddannes kontinuerligt i interne kurser fra Bosch, og autoværkstedet er omfattet af Bosch Car Service kvalitetskontrol.

Hos os får du et moderne autoværksted med stor fokus på effektiv og korrekt bilservice. Ved servicering af nye biler bevarer du som kunde din nyvognsgaranti hos Aaløkkesholm.

Vores vision er, at vi gennem høj kundetilfredshed, kompetente og motiverede medarbejdere vil være Odenses mest attraktive autoværksted.

Vi er altid klar til at fortælle dig mere om, hvordan du får hjælp på vores Bosch Car Service værksted i Odense, når du ringer på telefon 66 11 97 92 eller udfylder vores kontaktformular.
 

Bag om Aaløkkesholm - Bosch Car Service Odense

Vi er et moderne autoværksted med mere end 50 års erfaring. I dag yder vi både service til private og erhvervskunder. Aaløkkesholm er medlem af Bosch Car Service, som er en verdensomspændende værkstedskæde.

Vi sikrer kunden den bedste og mest effektive service, fordi vi løbende videreuddanner vores tekniske personale gennem internationalt godkendte kurser fra BOSCH.

Aaløkkesholms forretningsgrundlag og kundeservice er bygget op omkring tillid og kommunikation. Gennem tæt dialog med kunden finder vi de bedste løsninger.

Historien bag Aaløkkesholm A/S

I 1960 startede Bent Lindekilde Aaløkkesholm autoværksted. Siden har sønnen Jens Lindekilde overtaget forretningen, men værdigrundlaget om tæt og tillidsfuld dialog med kunden er stadig det samme.

I dag består Aaløkkesholm af tre afdelinger med 20 ansatte, hvilket gør os til en af Fyns største frie autoværksteder.

Bosch Car Service i Odense – Vi løser problemet


På vores professionelle Bosch Car Service testcenter i Odense med tilknyttede diagnose- og systemteknikere får du løst komplekse problemstillinger på alle biler og varevogne.

Uanset om du har en nyere eller ældre bil, tilbyder vi fejlfinding på den. Vi opdaterer løbende vores udstyr, så du altid er sikker på, at vi er i stand til at fejlsøge på din bil.

Vi har al testudstyret, der matcher fejlsøgningen på din bil – blandt andet har vi testudstyr fra for eksempel Bosch, Texa, Nextech, DEC og VCDS.
 

Du beholder din fabriksgaranti hos Bosch Car Service i Odense

 
Når du får repareret din bil på vores skadecenter, beholder du din fabriksgaranti, når det drejer sig om skadesopretning af nyere biler. Vi sørger nemlig for, at reparere din bil ud fra de specifikationer, producenten har lavet.
 
Det er en tryghedsgaranti for dig, at vi udelukkende bruger Bosch reservedele, som er af den samme, høje kvalitet som originaldelene.

 

Bæredygtighed

Hos Autoværkstedet Aaløkkesholm A/S er vi dedikeret til at levere højkvalitets service og reparationer til din bil, samtidig med at vi tager ansvar for miljøet. Vi tror på bæredygtighed og arbejder konstant på at reducere vores miljøpåvirkning.

Vi benytter kun de bedste og mest miljøvenlige produkter og teknologier i vores reparationer, for at sikre at din bil kører så effektivt som muligt. Vi garanterer for kvaliteten af vores arbejde, så du kan være sikker på at din bil er i god stand, både for miljøet og for din egen sikkerhed.

 

Aaløkkesholm er dit professionelle Bosch Car Service Center i Odense, og vi er altid klar til at tage imod dig, når du kigger forbi eller ringer på telefon 66 11 97 92.

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 66 11 97 92, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Privatlivspolitik (0.4 Mb)
Aaløkkesholm A/S | Åløkke Allé 2 | 5000 Odense C | Telefon 66 11 97 92