Autolakering i Odense med kvalitet i højsædet

Søger du autolakering i Odense og omegn, er Aaløkkesholm A/S din løsning.

På vores autolakeringsværksted i Odense får du lakeringsarbejde af højeste kvalitet og vi lakerer alle køretøjer – lige fra personbil til busser.

Hos os er du i centrum, og vi er altid klar til at hjælpe, når du kontakter os.

Ring til os på telefon 66 11 02 63 eller udfyld vores kontaktformular med din specifikke forespørgsel. Så hører du hurtigt fra os med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Autolakering i Odense – her får du tilfredshedsgaranti

Hos Aaløkkesholm Autolakeringscenter får du både omlakeringer af hele din bil eller varevogn og skadesreparationer på vores skadecenter, hvor kun dele af køretøjet skal lakeres i samme farve som originalfarven.

Vores computerstyrede farvemålingssystem sikrer dig et lakeringsarbejde uden synlige overgange fra originalfarven til den nye lak. Vi sørger for at måle den eksisterende lakfarve på din bil, og blande en fuldstændig identisk nuance.

Ud over det stiller vi en lånebil til rådighed for dig i den periode, din bil bliver lakeret.

Vi gør lige det ekstra, for at du får den bedste autolakering i Odense og omegn med professionel farvestyring, service i topklasse og tilfredshedsgaranti.

Autolakering i Odense både for private og erhverv

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, og om det er en personbil, en varevogn eller en bus, du vil have lakeret, får du udført din opgave hos os.

Skal du have udført en skadesreparation, samarbejder vi med alle forsikringsselskaber. Det gør det hurtigere for dig at få godkendt og dækket skaden på dit køretøj.

Kontakt os og hør meget mere om vores autolakering i Odense på telefon 66 11 02 63 eller via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig. Adressen er Kildemosevej 17, Odense 5000 C.